Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаКарпачов, Олександр Юрійович2023-11-012023-11-012023Стукальська, Н. М. Підвищення харчової цінності страв із січеного м’яса / Н. М. Стукальська, О. Ю. Карпачов // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів : тези доповідей VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 24 березня 2023 р., м. Мукачево. – Мукачево : РВВ МДУ, 2023. – С. 33-35https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41358Метою дослідження є обґрунтування та розроблення технології стрaв із січеного м’яса, а саме «Люля-кебаб» із покращеними технологічними властивостями та підвищеною харчовою цінністю.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїстрави із м’ясаякість м’ясарецептура «Люля-кебаб»meat dishesquality of meat"Lyulya-kebab" recipeПідвищення харчової цінності страв із січеного м’ясаThesis