Підвищення харчової цінності страв із січеного м’яса - Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Карпачов, Олександр Юрійович (My University, 2023)
Метою дослідження є обґрунтування та розроблення технології стрaв із січеного м’яса, а саме «Люля-кебаб» із покращеними технологічними властивостями та підвищеною харчовою цінністю.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; страви із м’яса; якість м’яса; люля-кебаб; meat dishes; quality of meat; lyulya-kebab