Паштет з нетрадиційної м'ясної сировини (Патент на корисну модель 38095) - Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Пашнін, Роман Миколайович; Ющенко, Оксана Василівна (My University, 2008)
Паштет з нетрадиційної м'ясної сировини, що містить печінку, курятину, яйця, цибулю, моркву, масло та воду, пробуджені зернопродукти, який відрізняється тим, що додатково вносять м'ясо диких тварин 13-15%. Pate with alternative raw meat containing liver, chicken, eggs, onions, carrots, butter and water, awakened grain, wherein additionally make venison 13-15%.
Keywords: паштет; м’ясо диких тварин; нетрадиційна м’ясна сировина; pate; venison; alternative raw meat; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів