Пешук, Людмила ВасилівнаТопчій, Оксана АнатоліївнаПашнін, Роман МиколайовичЮщенко, Оксана Василівна2013-03-042013-03-042008Патент на корисну модель 38095 Україна, МПК А23L 1/31 Паштет із нетрадиційної м’ясної сировини / Пешук Л. В., Топчій О. А., Пашнін Р. М., Ющенко О. В. ; патентовласник – НУХТ ; заявлено 12.06.2008 ; опубліковано 25.12.2008 ; Бюл. № 24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6692Паштет з нетрадиційної м'ясної сировини, що містить печінку, курятину, яйця, цибулю, моркву, масло та воду, пробуджені зернопродукти, який відрізняється тим, що додатково вносять м'ясо диких тварин 13-15%. Pate with alternative raw meat containing liver, chicken, eggs, onions, carrots, butter and water, awakened grain, wherein additionally make venison 13-15%.паштетм’ясо диких твариннетрадиційна м’ясна сировинаpatevenisonalternative raw meatкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПаштет з нетрадиційної м'ясної сировини (Патент на корисну модель 38095)Article