Коваль, Ольга АндріївнаКовтун, Аліна Володимирівна2017-05-162017-05-162017Коваль, О. А. Технологічна схема виробництва м’ясних фрикадельок з ядром насіння соняшника / О. А. Коваль, А. В. Ковтун // Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві : Всеукраїнська науково-практична конференція 22-23 березня, м. Київ. – Київ, 2017. – С. 41-42.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25275Запропоновано технологічну схему виробництва мясних фрикадельок з використанням ядра насіння соняшника. A technological scheme for the production of meat meatballs using a kernel of sunflower seedsuk-UKнасіння соняшникаsunflower seedsфрикаделькиmeatballsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиТехнологічна схема виробництва м’ясних фрикадельок з ядром насіння соняшникаOther