Технологічна схема виробництва м’ясних фрикадельок з ядром насіння соняшника - Коваль, Ольга Андріївна; Ковтун, Аліна Володимирівна (My University, 2017)
Запропоновано технологічну схему виробництва мясних фрикадельок з використанням ядра насіння соняшника. A technological scheme for the production of meat meatballs using a kernel of sunflower seeds
Keywords: насіння соняшника; sunflower seeds; фрикадельки; meatballs; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи