Іваненко, Ольга АндріївнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаПетруша, Оксана ОлександрівнаВашека, Оксана МиколаївнаГавриш, Андрій Володимирович2018-04-252018-04-252015Пат. України № 99144, МПК A23L 1/06 Самбук яблучний з овочевим порошком / Іваненко О. А., Нєміріч О. В., Петруша О. О., Вашека О. М., Гавриш А. В., завл. 20.10.2014; опубл. 25.05.2015, Бюл. № 10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27182Бурхливі темпи росту сфери ресторанного господарства в нашій країні та в світі, зумовили його відродження на новому етапі розвитку, відзначається жорстка конкуренція між підприємствами за якість продукції та наданих послуг. The rapid pace of growth in restaurant management in our country and in world led to its revival in the new stage of development, there is a rigid competition between companies for the quality of products and services.яблукоцукоровочевий порошокжелатинмолокоapplesugarvegetable powdergelatinmilkкафедра готельно-ресторанної справикафедра експертизи харчових продуктівСамбук яблучний з овочевим порошкомOther