Самбук яблучний з овочевим порошком - Іваненко, Ольга Андріївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Гавриш, Андрій Володимирович (My University, 2015)
Бурхливі темпи росту сфери ресторанного господарства в нашій країні та в світі, зумовили його відродження на новому етапі розвитку, відзначається жорстка конкуренція між підприємствами за якість продукції та наданих послуг. The rapid pace of growth in restaurant management in our country and in world led to its revival in the new stage of development, there is a rigid competition between companies for the quality of products and services.
Keywords: яблуко; цукор; овочевий порошок; желатин; молоко; apple; sugar; vegetable powder; gelatin; milk; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра експертизи харчових продуктів