Розроблення екструдатів підвищеної біологічної цінності - Ковбаса, Володимир Миколайович; Махинько, Людмила Василівна; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Шаран, Андрій Васильович; Піддубний, Володимир Антонович (My University, 2005)
В статті наведено матеріали щодо розроблення екструзійних продуктів зі збалансованим амінокислотним складом шляхом проектування рецептурного складу.

The article contains materials on the development of extrusion products with a balanced amino acid composition by the design of the RX-ended.
Keywords: екструзія; extrusion; екструдати; амінокислота; збалансованість; extrusion product; amino acid; balance; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра технології зберігання і переробки зерна; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки