Ковбаса, Володимир МиколайовичМахинько, Людмила ВасилівнаЗапотоцька (Герасименко), Олена ВасилівнаШаран, Андрій ВасильовичПіддубний, Володимир Антонович2012-06-252012-06-252005Розроблення екструдатів підвищеної біологічної цінності / В. М. Ковбаса, Л. В. Махинько, О. В. Герасименко, А. В. Шаран, В. А. Піддубний // Зернові продукти і комбікорми. – 2005. – № 1. – С. 29–31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1822В статті наведено матеріали щодо розроблення екструзійних продуктів зі збалансованим амінокислотним складом шляхом проектування рецептурного складу.The article contains materials on the development of extrusion products with a balanced amino acid composition by the design of the RX-ended.uk-UKекструзіяextrusionекструдатиамінокислотазбалансованістьextrusion productamino acidbalanceкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології зберігання і переробки зернакафедра мехатроніки та пакувальної технікиРозроблення екструдатів підвищеної біологічної цінності