Соціально-орієнтований капіталізм у світі та проблеми його розбудови в Україні - Саухіна, Олена Віталіївна (My University, 2014)
Останньою тенденцією розвитку прогресивних постіндустріальних країн стало прагнення правлячих кіл посилити контроль за динамікою соціальної напруги. The latest trend of progressive post-industrial countries was the desire of the ruling circles to tighten control over the dynamics of social tension.
Keywords: капіталізм; cучасна економіка; ринкова економіка; capitalism; modern economy; market economy