Тимчук, Алла ВікторівнаГрек, Олена ВікторівнаПетрина, Алла Богданівна2023-04-122023-04-122020Тимчук, А. В. Дослідження якісних показників молочно-жирових сумішей з рослинними інгредієнтами / А. В. Тимчук, О. В. Грек, А. Б. Петрина // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали IX Міжнародної науково-технічної конференції, 10-11 листопада 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 155-157.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40087Метою роботи є встановлення форми зв’язків вологи в молочно-жирових сумішах з харчовими волокнами (ХВ), в яких передбачена заміна молочного жиру на олію до 25 %.otherмолочно-жирові сумішіmilk-fat mixturesрослинні інгредієнтиherbal ingredientsкафедра технології молока і молочних продуктівДослідження якісних показників молочно-жирових сумішей з рослинними інгредієнтамиOther