Дослідження якісних показників молочно-жирових сумішей з рослинними інгредієнтами - Тимчук, Алла Вікторівна; Грек, Олена Вікторівна; Петрина, Алла Богданівна (My University, 2020)
Метою роботи є встановлення форми зв’язків вологи в молочно-жирових сумішах з харчовими волокнами (ХВ), в яких передбачена заміна молочного жиру на олію до 25 %.
Keywords: молочно-жирові суміші; milk-fat mixtures; рослинні інгредієнти; herbal ingredients; кафедра технології молока і молочних продуктів