Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 84767) - Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій Іванович (My University, 2013)
Екструзійний картоплепродукт, що містить сухе картопляне пюре та сіль, який відрізняється тим, що як добавка використовується кукурудзяна крупа та сухе молоко, при такому співвідношенні сировинних інридієнтів,%: сухе картопляне пюре 25-69, кукурудзяна крупа 25-65, сухе молоко 5-20, сіль 0-1.
Keywords: сухе картопляне пюре; кукурудзяна крупа; екструзія; сухое картофельное пюре; экструзия; кукурузная крупа; dry potato puree; corn cereals; extrusion; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра харчової хімії