Шульга, Оксана СергіївнаШульга, Сергій Іванович2013-12-202013-12-202013Патент № 84767 UA, МПК А23L 1/216 (2006.01) Екструзійний картоплепродукт / Шульга О. С., Шульга С. І. : заявник і власник патенту Національний університет харчових технологій. – № u 201307206 ; заявл. 06.06.2013 ; опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20, 2010 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12314Екструзійний картоплепродукт, що містить сухе картопляне пюре та сіль, який відрізняється тим, що як добавка використовується кукурудзяна крупа та сухе молоко, при такому співвідношенні сировинних інридієнтів,%: сухе картопляне пюре 25-69, кукурудзяна крупа 25-65, сухе молоко 5-20, сіль 0-1.otherсухе картопляне пюрекукурудзяна крупаекструзіясухое картофельное пюреэкструзиякукурузная крупаdry potato pureecorn cerealsextrusionкафедра експертизи харчових продуктівкафедра харчової хіміїЕкструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 84767)Technical Report