Характеристика особливостей аналізу доходів бюджетних установ - Скоморохова, Світлана Юріївна; Харченко, А. В. (My University, 2012)
Стаття містить аналіз поглядів вітчизняних та іноземних науковців щодо формування потенціалу підприємства, розглянуті основні підходи вивчення та формування потенціалу, визначена економічна сутність виявлених підходів, де кожний із перерахованих підходів окремо та в своїй сукупності дозволяють в повному обсязі визначити методичні та методологічні підходи формування системи показників оцінки потенціалу підприємства. The article contains analysis of the views of local and foreign scientists to build capacity of the enterprise, the basic approaches of learning and capacity building, determined the economic essence of the identified approaches, where each of these approaches separately and together can fully define the methodology and methodological approaches to the formation of indicators for assessing the potential of the company.
Keywords: доходи; бюджетні установи; аналіз; спеціальний фонд; budgetary institutions; analysis; special fund; income; кафедра обліку і аудиту