Рухова активність як чинник збереження та зміцнення здоров’я студентської молоді - Топчієва, Ганна Олександрівна (My University, 2017)
У статті висвітлено рухова активність як один з головних чинників, які визначають рівень фізичного здоров’я молодої людини. Достатній рівень рухової активності студентів є основою належного розвитку та формування організму. The article deals with physical activity as one of the main factors that determine the level of physical health of young people. Sufficient motor activity of students is the basis for the proper development and formation of the body.
Keywords: рухова активність; здоров’я; студентська молодь; physical activity; health; college students; кафедра фізичного виховання