Обгрунтування раціональних параметрів транспортних систем з карманними носіями для картонних пачок в пакувальних машинах - Деренівська, Анастасія Василівна; Гавва, Олександр Миколайович; Масло, Микола Андрійович (My University, 2013)
Проведений аналіз операцій переміщення картонних пачок транспортними системами з карманними носіями. Досліджені аналітично основні фізико-технічні характеристики взаємодії робочих органів транспортних систем з картонними пачками. The analysis of movement operations cardboard packs of transport systems with pocket carriers. Studied analytically basic physical and technical characteristics of the interaction of working bodies of transport systems with cardboard boxes
Keywords: транспортна система; transport system; картонна пачка; cardboard boxes; карманний носій; handheld media; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки