Мельник, Оксана ПетрівнаІванов, Сергій ВіталійовичМанк, Валерій ВеніаміновичГалімова, Валентина МихайлівнаГалімов, С. К.2013-11-182013-11-182013Використання інверсійної хронопотенціометрії для визначення вмісту важких металів у харчових продуктах / О. П. Мельник, С. В. Іванов, В. В. Манк, В. М. Галімова, С. К. Галімов // Якість і безпека харчових продуктів : міжнародна науково-технічна конференція, 14-15 лист. – Київ: НУХТ. – С. 18-20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11425Розглянуто переваги використання методу інверсійної хронопотенціометрії для визначення вмісту важких металів у харчових продуктах. Визначено вміст Cd, Cu, Pb в соняшниковій олії на різних стадіях виробництва цим методом. The advantages of the method stripping chronopotentiometry for the determination of heavy metals in food. Definitely contents Cd, Cu, Pb in sunflower oil at various stages of this method.uk-UKхарчові ланцюгианалізатор для визначення важких металіволія з різних стадій її виробництваfood chainanalyzer for determination of heavy metalsoil from different stages of productionкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра експертизи харчових продуктівВикористання інверсійної хронопотенціометрії для визначення вмісту важких металів у харчових продуктах