Використання інверсійної хронопотенціометрії для визначення вмісту важких металів у харчових продуктах - Мельник, Оксана Петрівна; Іванов, Сергій Віталійович; Манк, Валерій Веніамінович; Галімова, Валентина Михайлівна; Галімов, С. К. (My University, 2013)
Розглянуто переваги використання методу інверсійної хронопотенціометрії для визначення вмісту важких металів у харчових продуктах. Визначено вміст Cd, Cu, Pb в соняшниковій олії на різних стадіях виробництва цим методом. The advantages of the method stripping chronopotentiometry for the determination of heavy metals in food. Definitely contents Cd, Cu, Pb in sunflower oil at various stages of this method.
Keywords: харчові ланцюги; важкі метали; олія; food chain; heavy metals; oil; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра експертизи харчових продуктів