Як сироп змінює колір згущеного молока - Шпачук, Людмила Володимирівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна (My University, 2012)
Досліджено вплив глюкозно-фруктозних сиропів на процес меланоїдиноутворення у молоці згущеному вареному. Наведені дані, щодо зміни забарвлення дослідних зразків за різних температур у процесі зберігання. On this article presents the results of the study the influence of glucose-fructose syrups on the process of melanoidins in the boiled condensed milk. The evidence about changes of color boiled condensed milk prototypes at different temperatures during storage are present.
Keywords: молоко згущене варене (термічно оброблене); boiled condensed milk (heat treated); глюкозно-фруктозні сиропи; glucose-fructose syrup; вуглеводи; carbohydrates; меланоїдиноутворення; melanoidins; кольоровість; color; кафедра технології молока і молочних продуктів