Шпачук, Людмила ВолодимирівнаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2013-04-112013-04-112012Шпачук, Л. В. Як сироп змінює колір згущеного молока / Л. В. Шпачук, Т. Г. Осьмак // Продовольча індустрія АПК. – 2012. – №3. – С. 24-26.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7439Досліджено вплив глюкозно-фруктозних сиропів на процес меланоїдиноутворення у молоці згущеному вареному. Наведені дані, щодо зміни забарвлення дослідних зразків за різних температур у процесі зберігання. On this article presents the results of the study the influence of glucose-fructose syrups on the process of melanoidins in the boiled condensed milk. The evidence about changes of color boiled condensed milk prototypes at different temperatures during storage are present.otherмолоко згущене варене (термічно оброблене)boiled condensed milk (heat treated)глюкозно-фруктозні сиропиglucose-fructose syrupвуглеводиcarbohydratesмеланоїдиноутворенняmelanoidinsкольоровістьcolorкафедра технології молока і молочних продуктівЯк сироп змінює колір згущеного молокаArticle