Вплив розрідження на кінетику сушіння та на вміст В-каротинів моркв’яного пюре - Бодров, Віктор Семенович; Зав'ялов, Володимир Леонідович; Устьянцева, Л. О.; Вароді, В. І. (My University, 2003)
Наведено аналіз результатів експериментів до вивчення кінетичних та технологічних залежностей процесу сушіння моркв’яних паст в умовах розрідження та їх впливу на зміну вмісту каротину в пастах. There is the analysis of experiments of learning the kinetical and technological dependences of the process of drying the carrot puree in the condition of dilution and their influence at the B-carotenes in the pastes.
Keywords: паста; сушіння; каротин; сушка; paste; drying; carotene; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв