Бодров, Віктор СеменовичЗав'ялов, Володимир ЛеонідовичУстьянцева, Л. О.Вароді, В. І.2013-12-242013-12-242003Вплив розрідження на кінетику сушіння та на вміст В-каротинів моркв’яного пюре / В. С. Бодров, В. Л. Зав'ялов, Л. О. Устьянцева, В. І. Валоді // Харчова промисловість. - Київ, 2003. — № 3. — С. 64.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12474Наведено аналіз результатів експериментів до вивчення кінетичних та технологічних залежностей процесу сушіння моркв’яних паст в умовах розрідження та їх впливу на зміну вмісту каротину в пастах. There is the analysis of experiments of learning the kinetical and technological dependences of the process of drying the carrot puree in the condition of dilution and their influence at the B-carotenes in the pastes.uk-UKпастасушіннякаротинсушкаpastedryingcaroteneкафедра процесів і апаратів харчових виробництвВплив розрідження на кінетику сушіння та на вміст В-каротинів моркв’яного пюреArticle