Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаГубенко, Станіслава ОлегівнаГавриш, Андрій ВолодимировичНєміріч, Олександра Володимирівна2015-05-252015-05-252015Використання поверхнево-активних речовин в гарячих солодких стравах / О. О. Дудкіна, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, С. О. Губенко // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25-27 березня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – С. 88-89.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20689Проведені дослідження вибору оптимальної поверхнево активної речовини для фонданів спеціального призначення. The investigation for choosing the optimal surface active substances for fondants special purpose .uk-UKповерхнево активні речовинигарячі солодкі стравифонданцеліакіяsurface active agentshot sweet dishesfondantceliac diseaseкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиВикористання поверхнево-активних речовин в гарячих солодких стравахOther