Використання поверхнево-активних речовин в гарячих солодких стравах - Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Губенко, Станіслава Олегівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна (My University, 2015)
Проведені дослідження вибору оптимальної поверхнево активної речовини для фонданів спеціального призначення. The investigation for choosing the optimal surface active substances for fondants special purpose .
Keywords: поверхнево-активні речовини; гарячі солодкі страви; фондан; целіакія; surfactants; hot sweet dishes; fondant; celiac disease; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи