Громик, ТетянаЯсінська, Ірина Леонідівна2021-06-182021-06-182021Громик, Т. В. Кава як джерело біологічно активних компонентів та цінний інгредієнт для створення продуктів оздоровчого спрямування / Т. Громик, І. Ясінська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 43.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34565Кава є цінним джерелом біологічно активних компонентів та може використовуватись при створенні продуктів оздоровчого спрямування.Coffee is a valuable source of biologically active components and can be used in the development of functional food.otherкаваоздоровчі продуктиcoffeefunctional foodкафедра технології оздоровчих продуктівКава як джерело біологічно активних компонентів та цінний інгредієнт для створення продуктів оздоровчого спрямуванняThesis