Кава як джерело біологічно активних компонентів та цінний інгредієнт для створення продуктів оздоровчого спрямування - Громик, Тетяна Олександрівна; Ясінська, Ірина Леонідівна (My University, 2021)
Кава є цінним джерелом біологічно активних компонентів та може використовуватись при створенні продуктів оздоровчого спрямування.Coffee is a valuable source of biologically active components and can be used in the development of functional food.
Keywords: кава; оздоровчі продукти; coffee; functional food; кафедра технології оздоровчих продуктів