Екологічні особливості діяльності аграрних холдингів - Данкевич, Андрій Євгенович (My University, 2011)
Проаналізовано діяльність холдингів у сільському господарстві. Досліджено вплив інтегрованих структур на екологію регіону та запропоновано шляхи оптимізації структури виробництва для зменшення антропогенного навантаження на навколишнє середовище

The activity of holdings in agriculture was analyzed. The influence of integrated structures on the ecology of the region was studied and ways of optimizing the structure of production to reduce the anthropogenic load on the environment were proposed
Keywords: земельні відносини; land relations; система землеробства; farming system; сівозміна; crop rotation; агрокультура; agriculture; кафедра економіки і права