Підходи до визначення конкурентоспроможності підприємства - Фещенко, І. М.; Бєлова, Тетяна Геннадіївна (My University, 2011)
Поглиблення ринкових реформ і посилення конкуренції на ринку висувають підвищені вимоги до економічної поведінки підприємств- Проблема методів оцінки рівня їх конкурентоспроможності та обґрунтування напрямів її підвищення набуває особливої актуальності+ тому що конкурентоспроможність – одна з головних складових успіху будь-якої організації.

Deepening market reforms and increased competition in the market impose high demands on the economic behavior of enterprises, problem methods for assessing their competitiveness and support areas of increase is of particular relevance +? because competitiveness. Each of the main components of success for any organization.
Keywords: конкурентоспроможність; ринкові реформи; підприємства; перевага; competitiveness; market reforms; company; advantage; кафедра маркетингу