Експерименти з їжею і науковий підхід - Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна (My University, 2016)
Представлено наукові досягнення щодо створення та оформлення інноваційних страв у світі.
Keywords: 3D страва; інновації (готельно-ресторанний комплекс); кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи