Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаГавриш, Андрій ВолодимировичНєміріч, Олександра Володимирівна2016-04-192016-04-192016Дудкіна, О. О. Експерименти з їжею і науковий підхід / О. О. Дудкіна, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. - Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 383.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22887Представлено наукові досягнення щодо створення та оформлення інноваційних страв у світі.uk-UKстравиблюдаdishesінноваціїинновацииinnovation3D-страви3D-dishesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиЕксперименти з їжею і науковий підхідThesis