Lysenko (Zvyozdochkina), Elena2023-03-132023-03-132021Lysenko, O. A. The relevance of using economic and mathematical models in risk management of food industry enterprises / O. A. Lysenko // Проблеми управління підприємств у сучасних умовах : матеріали ХVІІ міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 23-24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39063Розглянуто актуальність створення економіко-математичних моделей в умовах невизначеності для дослідження економічних процесів на харчових підприємствах. Встановлено необхідність використання моделювання в умовах ризику з метою прийняття більш обґрунтованого рішення. The relevance of creating economic-mathematical models in conditions of uncertainty for the study of economic processes at food enterprises is considered. The necessity of using modeling in conditions of risk in order to make a more informed decision has been established.enменеджментекономіко-математичні моделіневизначеністьризикприйняття рішенняmanagementeconomic and mathematical modelsuncertaintyriskmaking a decisionкафедра економіки праці та менеджментуThe relevance of using economic and mathematical models in risk management of food industry enterprisesArticle