Спосіб моделювання гіперхолестеринемії у мишей (Патент на корисну модель № 61954) - Співак, Микола Якович; Старовойтова, Світлана Олександрівна (My University, 2011)
Спосіб моделювання гіперхолестеринемії у тварин, який відрізняється тим, що як лабораторні тварини використовують мишей різних генетичних ліній, яких годують кормом, на основі кукурудзяної муки з додаванням кристалічного холестерину, з розрахунку 1,5-1,85мг/кг ваги тварин. A method of modeling hypercholesterolemia in animals, characterized in that the laboratory animals used mice of different genetic lines that are fed forage from corn flour with the addition of crystalline cholesterol, the rate 1,5-1,85 mg / kg body weight of animals.
Keywords: гіперхолестеринемія; миші; hypercholesterolemia; mice; кафедра біотехнології і мікробіології