Особистісні якості викладача-філолога як чинник фахової самореалізації - Уліщенко, Андрій Борисович (My University, 2018)
У статті розглядаються особистісні якості і здібності викладача-філолога, необхідні для успішної професійної діяльності як у вищих, так і в загальноосвітніх навчальних закладах.
Keywords: професійна особистість викладача-філолога; психологія професійної діяльності; модель комунікативних здібностей; емоційна підструктура; художньо-педагогічна спрямованість; professional personality of the teacher-philologist; psychology of professional activity; model of communicative abilities; emotional substructure; art-pedagogical orientation; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації