Про освітньо-професійну програму «Технології органічних харчових продуктів» - Камбулова, Юлія Вікторівна (My University, 2024)
У доповіді представлено зміст освітньо-професійної програми з підготовки фахівців з технологій органічних харчових продуктів, її структуру, мету та переваги реалізації в умовах сучасного освітнього середовища. The report presents the content of the educational program for training specialists in organic food technologies, its structure, purpose, and advantages of implementation in the context of modern education.
Keywords: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; освітня програма; органічні продукти; вища освіта; харчові технології; educational program; organic products; higher education; food technology