Вплив змін на персонал та діяльність менеджерів при здійсненні процесу реструктуризації - Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2015)
Розглядається вплив змін на персонал організації та на діяльність менеджерів в умовах здійснення реструктуризації. The impact of changes on the personal of organization and on the managers’ activity in conditions of restructuring is examined.
Keywords: зміни; вплив змін; реструктуризація; changes; influence of changes; restructuring; кафедра економіки праці та менеджменту