Дослідження купажованих олій із подовженим терміном зберігання - Комаренко, Яна Анатоліївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна (My University, 2014)
Одним з пріоритетних напрямків державної політики в області здорового харчування є створення технологій якісно нових харчових продуктів, призначених не тільки для диференційованого забезпечення людей в харчових речовинах і енергії але й здатних до профілактики різних захворювань, зміцнення захисних функцій організму й адекватної адаптації людини до оточуючого середовища. One of the priorities of the state policy in the field of healthy eating is the creation of new technologies to foodstuffs intended not only to provide differentiated people in nutrients and energy but also capable of prevention of various diseases, strengthen the protective functions and adequate human adaptation to the environment.
Keywords: купажована олія; харчування; термін зберігання; shelf life; food; blended oil; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів