Інноваційні технології в екскурсійному супроводі - Верес, Катерина Олександрівна (My University, 2014)
У роботі досліджено роль та значення інноваційних технології як складової частини в екскурсійному супроводі. Виділено та охарактеризовано інноваційні напрями проведення екскурсій: з використанням нових форм і методів, з використанням ІТ-технологій. In this work, the role and importance of innovative technologies as part of the excursion accompaniment. Selected and described innovative directions excursions: with the new forms and methods of using information technologies.
Keywords: екскурсійний супровід; інновації (туризм); sightseeing accompaniment; кафедра туристичного та готельного бізнесу