Савега, Олеся ЄвгеніївнаМедвідь, Ірина МиколаївнаШидловська, Олена Броніславівна2021-04-082021-04-082021Савега, О. Є. Перспективи застосування продуктів равликівництва в spa-технологіях готельних підприємств / О. Є. Савега, І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська// Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 18-19 березня 2021 р. – Черкаси : ЧДТУ, 2021. – Т.1. – С. 97-99.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33200Обґрунтовано доцільність отримання та застосування продуктів равликівництва в spa-технологіях готельних підприємств, що дозволить урізноманітнити стандартний набір додаткових послуг та підвищити конкурентоспроможність. The expediency of obtaining and using snail products in spa technologies of hotel enterprises is substantiated, which will allow to diversify the standard set of additional services and increase competitiveness.готельне підприємствоspa-послугиравликівництворавликова фермаhotel businessspa-servicessnail farmingsnail farmкафедра готельно-ресторанної справиПерспективи застосування продуктів равликівництва в spa-технологіях готельних підприємствOther