Дричик, Марія ЮріївнаШульга, Оксана Сергіївна2024-08-192024-08-192021Дричик, М. Ю. Lean-виробництво макаронних виробів / М. Ю. Дричик, О. С. Шульга // Якість і безпека харчових продуктів : збірник тез V Міжнародної науково-практичної конференції, 11-12 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ: НУХТ, 2021. – С. 184-185https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44364Система бережливого виробництва приводить до ефективної роботи макаронного підприємства за умови зацікавленості не тільки керівництва, а й самих працівників. Отже, впровадження Lean-виробництва є необхідним етапом в сучасних економічних умовах.The system of lean production leads to the efficient operation of the pasta enterprise, provided that not only the management is interested, but also the employees themselves. Therefore, the implementation of Lean production is a necessary stage in modern economic conditions.ukLean-виробництвомакаронні виробиLean productionpastaкафедра експертизи харчових продуктівLean-виробництво макаронних виробівThesishttps://orcid.org/0000-0001-5357-3986