Polishchuk, GalynaPertsevy, FedirPrasol, Dmitry2012-06-142012-06-142011Polischuk, G. E. Investigation in the field of intensification of mass transfer processes in vacuum pans / G. E. Polischuk, F. Pertsevy, D. Prasol // Risk and Efficiency in Economy Practice : proceedings of the 17th “George Baritiu” University Invernational Conference on control, development and applied informatics in business and economics, 24 November 2011, Brasov, Romania. – 2011. – Section 3. – P. 1–7.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1474Appropriate modes were established to produce water extracts of hibiscus, and their physical and chemical properties studied. The applicability of hibiscus extracts in ice cream production was confirmed. Встановлено необхідні режими для отримання водних екстрактів із гібіскуса та досліджено їхні фізико-хімічні властивості. Доведено можливість використання екстрактів із гібіскуса у виробництві морозива.otherhibiscus extractsanthocyaninsflavonoidsice cream with vegetal extractsекстракти гібіскусаантиціанифлаваноїдикафедра технології молока і молочних продуктівInvestigation of conditions for production of hibiscus extractsArticle