Investigation of conditions for production of hibiscus extracts - Polishchuk, Galyna; Pertsevy, Fedir; Prasol, Dmitry (My University, 2011)
Appropriate modes were established to produce water extracts of hibiscus, and their physical and chemical properties studied. The applicability of hibiscus extracts in ice cream production was confirmed. Встановлено необхідні режими для отримання водних екстрактів із гібіскуса та досліджено їхні фізико-хімічні властивості. Доведено можливість використання екстрактів із гібіскуса у виробництві морозива.
Keywords: hibiscus; anthocyanins; flavonoids; морозиво; гібіскус; антоціани; флавоноїди; кафедра технології молока і молочних продуктів