Характеристика стану необоротних активів та їх роль в системі виробничого потенціалу - Михайленко, Ольга Валеріївна (My University, 2014)
Стаття містить результати дослідження кількісних та якісних характеристик наявних ресурсів, їх спроможності адекватно реагувати на зовнішні та внутрішні чинники господарювання. Досліджена структура основних засобів за видами економічної діяльності, за регіонами та в цілому в економіці України. Також вивчена структура капітальних інвестицій за джерелами фінансування та динаміка та структура капітальних інвестицій за видами промислової та економічної діяльності. This article contains the results of the study of quantitative and qualitative characteristics of available resources, their ability to adequately respond to external and internal factors of management. The structure of fixed assets by sector, by region and economy as a whole in Ukraine. Also the structure of capital investments by source of funding and the dynamics and structure of capital investments by industrial and economic activity.
Keywords: виробничий потенціал підприємства; основні засоби; капітальні інвестиції; конкурентоспроможність підприємства; production capacity; fixed assets; capital investment; competitiveness; кафедра обліку і аудиту