Дослідження комплексоутворення деяких металів з амінокислотами метал-індикаторним методом - Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Бутенко, Олена Миколаївна; Біла, Галина Миколаївна (My University, 2010)
Встановлені оптимальні умови комплексоутворення, склад комплексів, розраховані константи стійкості. Запропонована схема взаємодії в системі. The optimum conditions of the reaction and the composition of complexs that is formed were found. The complexformation constants were calculated. The Offered scheme of the interaction in systems.
Keywords: комплексоутворення; визначення металів; фотометрія; complexformation; metal identification; кафедра харчової хімії