Василів, Володимир Павлович2014-04-012014-04-012005Василів, В. П. Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифікації процесів харчових виробництв : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12 / Василів Володимир Павлович ; Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2005. – 20 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13571Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.12 - процеси й обладнання харчових, мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. Національний університет харчових технологій Міністерства освіти і науки України, Київ, 2005. The thesis is presented to acquire the degree of Cand. Tech. Sci. On the speciality 05.18.02 – processes and equipment of food, microbiological and pharmaceutical manufactures. National University of Food Technologies, Kyiv, 2005.ЕГОнапруга розрядукількість розрядівкрохмальдифузійний сікводно-вапняна суспензіяактивністьсоки бурякоцукрового виробництваEHPcharge potentialamount of chargesstarchdiffusion juicewater-lime suspensionactivityjuices of sugar beet processionРозроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифікації процесів харчових виробництв