Інновації у виробництві та асортименті екструдованих продуктів - Рудавська, Ганна Богданівна; Аннєнкова, Надія Борисівна (My University, 2008)
Представлено результати дослідження ринку та інновацій екструдованих продуктів і визначено напрямки нарощування обсягів у сфері виробництва. The results of market research and innovation, extruded products and directions of increase in production volumes.
Keywords: екструдовані продукти; ринок екструдованих продуктів; кафедра експертизи харчових продуктів