Пристрій для укладання пляшок в контейнери (Патент на винахід № 27197) - Соколенко, Анатолій Іванович; Валіулін, Геннадій Раіфович; Сєдой, Микола Іванович; Омельянченко, Микола Олександрович; Ковальов, Олександр Іванович; Юхно, Михайло Іванович; Яворський, Олег Томович (My University, 2000)
Винахід відноситься до пакувальної техніки. Ціль винаходу – спрощення конструкції. Пристрій складається з конвеєра для подачі пляшок, столу-накопичувача, каретки і захватної головки з приводом що складається з двох ланцюгових контурів. The invention relates to the packaging equipment. Purpose of invention - to simplify the design. The device consists of a pipeline for feeding bottles ,table, storage, carriage and capture head actuator which consists of two chain circuits.
Keywords: захватна головка; копір; ланцюговий контур; траверса; copier; chain circuit; gripper head; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки