Вітковська, Ольга ВалентинівнаБабич, Ірина Михайлівна2024-05-242024-05-242023Вітковська, О. Ув’ялювання винограду у виробництві вин / О. Вітковська, І. Бабич // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч.1. – С. 204https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43250ukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствавиноградна лозаvineув'ялювання виноградуароматичний профіль винwithering of grapesaromatic profile of winesУв’ялювання винограду у виробництві винThesishttps://orcid.org/0000-0002-3058-3062