Теплогідродинамічні режими пароконтактних тепломасообмінних апаратів з конічними розподільниками рідини - Василенко, Сергій Михайлович; Шумило, К. О.; Владіміров, В. О.; Шутюк, Віталій Володимирович; Самійленко, Сергій Миколайович (My University, 2011)
В статті наведено методики розрахунку тепло гідродинамічних характеристик тепломасообмінних апаратів з безпосереднім контактом фаз з конічними розподілювачами рідини, які базуються на аналітичних та емпіричних залежностях для розрахунку гідродинаміки струменів рідини та теплообміну в них. The article describes methods of calculating heat hydrodynamic characteristics of heat and mass transfer devices with direct contact with conical phase liquid distributor, based on analytical and empirical relations for calculating the hydrodynamics and the heat transfer fluid flows in them.
Keywords: тепломасообмін; розрахунок; апарат; рідина; heat and mass transfer; calculation; apparatus; liquid; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки; кафедра технології консервування