Розробка системи управління якістю у готельних комплексах - Кузьмін, Олег Володимирович; Черниш, Маргарита Сергіївна (My University, 2015)
Більшість підприємств визначає якість ресторанних послуг за допомогою соціологічних методів оцінки якості. При цьому збір інформації від споживачів здійснюється різними засобами: усне опитування; розповсюдження анкет-запитальників; організація виставок-продажів, конференцій, аукціонів. На сьогодні найбільш популярним методом є анкетування. Most companies determine the quality of restaurant services using sociological methods of quality assessment. This collection of information from consumers by various means: oral examination; distribution of questionnaires, questionnaires; organization of sales exhibitions, conferences and auctions. Today is the most popular method of questioning.
Keywords: готельне господарство; якість послуг; управління якістю; hospitality; quality of service; quality management; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції