Використання нетрадиційної сировини у технології приготування молочного соусу - Лаленко, Таміла Вікторівна; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2017)
Проблемою сьогодення є недостатня забезпеченість населення білковими продуктами харчування. Білковий та амінокислотний дефіцит негативно відбивається на стані здоров'я, працездатності та тривалості життя людей. Одним з напрямів подолання білкового дефіциту є пошук нових рослинних джерел харчового білка та розроблення способів їх використання для збагачення харчових продуктів масового попиту. The problem with the present is the insufficient supply of protein foods by the population. Protein and amino acid deficiency negatively affects the state of health, working capacity and life expectancy of people. One of the ways to overcome protein deficiency is to find new vegetable sources of food protein and develop ways to use them to enrich food products of mass demand.
Keywords: солодкі страви; харчова цінність; sweet dishes; nutritional value; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції