Дробот, Віра ІванівнаКовальов, Олександр ВолодимировичЛитовченко, Ігор МиколайовичТесля, Ольга ДмитрівнаМельниченко, В. П.2013-01-302013-01-302008Замішування тіста у двошвидкісних машинах – шлях до покращання якості виробів / В. І. Дробот, О. Д. Тесля, О. В. Ковальов, І. М. Литовченко, В. П. Мельниченко // Хранение и переработка зерна. – 2008. – № 3 (105). – С. 41 - 43.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5828Застосування двошвидкісних тістомісильних машин у разі замішування тіста при безопарному способі тістоприготування та нижчих затратах питомої роботи інтенсифікує дозрівання тіста, зумовлюючи підвищення якості виробів, за рахунок досконалої їхньої конструкції, яка забезпечує високий технологічний ефект замісу.uk-UKдвошвидкісні тістомісильні машинидвухскоростные тестомесильные машиныtwo-speed mixing machineенергіяпитома роботаінтенсифікація дозрівання тістаорганолептичні показники якості хлібаэнергияудельная работаинтенсификация созревания тестаорганолептические показатели качества хлебаenergyspecific workintensifying ripening doughorganoleptic quality of breadкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЗамішування тіста у двошвидкісних машинах – шлях до покращання якості виробівArticle