Винник, Ірина ОлександрівнаПушка, Ольга СергіївнаКовтун, Аліна Володимирівна2022-06-212022-06-212022Винник, І. О. Особливості використання цукрозамінників у технології кулінарної продукції / І. О. Винник, О. С. Пушка, А. В. Ковтун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 3. – С. 188https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37665В роботі проаналізовано перспективні цукрозамінники в технології кулінарної продукції.The paper analyzes promising sugar substitutes in the technology of culinary products.цукрозамінниктехнологіякулінарна продукціямлинціsugar substitutetechnologyculinary productsкафедра готельно-ресторанної справиОсобливості використання цукрозамінників у технології кулінарної продукціїThesis