Чайка, ОлександрТурчина (Побережна), Марія Петрівна2014-11-212014-11-212014Чайка, О. Планування нових видів продукції як невід'ємна складова успішного функціонування підприємств харчової промисловості / Олександр Чайка, Марія Побережна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 142-143.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18582Планування виробництва нових видів продукції є одним з найвагоміших факторів, що визначають успішність діяльності підприємства в ринковому середовищі, його фінансову стабільність та конкурентоздатність. Процес інноваційної діяльності відзначається значним обсягом робіт, що необхідні для здійснення будь-яких видів інновацій. Така різнобічність та глибина інноваційних процесів розкриває широкі можливості для здійснення наукових досліджень у даній сфері. Planning of new products is one of the most important factors that determine the success of the company in the market environment, its financial stability and competitiveness. The process of innovation activity has been a significant amount of work required to implement any kind of innovation. This diversity and depth of innovation processes reveals opportunities for scientific research in this area.uk-UKфінансова стабільністьінноваційна діяльністьхарчова промисловістьfinancial stabilityinnovative activityfood industryкафедра економіки праці та менеджментуПланування нових видів продукції як невід'ємна складова успішного функціонування підприємств харчової промисловостіOther