Краснянська, Юлія Володимирівна2023-04-252023-04-252023Краснянська, Ю. В. Розроблення рецептури та впровадження кондитерських виробів антидіабетичного призначення в проєкті кондитерського цеху у м. Гостомель Київської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Краснянська Юлія Володимирівна ; наук. керівник Вікторія Дорохович. – Київ, 2023. – 258 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40359otherзефірпечиво здобнепечиво на фруктозіоздоблення печиватопінамбуровий порошокпюре гарбузовепюре абрикосовепюре яблучневикористання цукрозамінниківтопінамбуровий сиропмікро- та макронутрієнтний склад, глікемічність, вітамінний складенергетична цінністькафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРозроблення рецептури та впровадження кондитерських виробів антидіабетичного призначення в проєкті кондитерського цеху у м. Гостомель Київської областіOther