Особливості управління науковими проектами в машинобудуванні - Штефан, Євгеній Васильович; Литвиненко, Олександр Анатолійович; Пащенко, Богдан Сергійович (My University, 2017)
У матеріалі розкрито, що механізм управління інноваційним науковим проектом є активною складовою в комплексі структурних елементів системи управління.

The article reveals that the mechanism for managing an innovative research project is an active component in the complex of structural elements of the management system.
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра експертизи харчових продуктів; система управління; наукові проекти; галузеве машинобудування; department of foodstuff expertise; management system; scientific projects; industrial engineering