Вплив сільського господарства на екологію - Федулова, Ірина Валентинівна (My University, 2013)
В роботі розглянуті питання впливу роботи сільськогосподарських підприємств на екологію держави. Чинники екологічної політики держави. Напрями реалізації екологічної політики сільськогосподарських підприємств. In this paper we consider the impact of farms on the environment state. Factors of environmental policy. Areas of implementation of environmental policies farms.
Keywords: сільське господарство; екологія; agriculture; environment; кафедра економіки праці та менеджменту