Things to know about Ukrainian eating culture - Trygub, Inna (My University, 2014)
If you want to be successful in your relationship with someone from another country you mustlearn more about his/her cuisine and food habits. Якщо вибажаєте бути успішним у ваших відносинах з ким-небудь з іншої країни, ви повинні дізнатися більше про його/її кухню і культуру харчування.
Keywords: кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації; харчування; країна; культура; eating; country; culture