Колонний дифузійний апарат ЕКА-12 - Серьогін, Олександр Олександрович; Мозговий, Роман Олександрович; Пушанко, Микола Миколайович (My University, 2001)
У 2000 р на Хмельницькому цукровому заводі було запущено в експлуатацію колонний безперервно діючий дифузійний апарат ЕКА-2 продуктивністю 2000 т буряка на добу. In 2000, Khmelnytsky sugar factory was put into operation column continuously operating diffusion apparatus ECA-2 with a capacity of 2000 tons of beets per day.
Keywords: кафедра електропостачання і енергоменеджменту; колонна дифузійна установка; цукрове виробництво; column diffusion installation; sugar production