Типи раціональності в структурі наукової культури - Клочков, Ілля Володимирович (My University, 2009)
Статтю присвячено комплексному розгляду проблемі раціональності. This article dedicates to the complex review of the problem of rationality.
Keywords: наука; культура; раціональність; мислення; кафедра гуманітарних дисциплін; science; culture; rationality; mind