Вплив державного регулювання на функціонування підприємств молочної промисловості України - Слободян, Наталія Ярославівна (My University, 2006)
У статті досліджено вплив державного регулювання на функціонування підприємств молочної промисловості України, виявлено проблемні аспекти в діяльності підприємств даної галузі та запропоновано шляхи їх вирішення. The article examines the impact of government regulation on the operation of the dairy industry in Ukraine found problematic aspects of enterprises in the industry and proposed solutions.
Keywords: державне регулювання; підприємство; government regulation; enterprise; кафедра економіки і права