Склад низькокалорійного білкового десерту (Патент на корисну модель № 120153) - Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Маліневська, Олександра Олександрівна (My University, 2017)
Склад низькокалорійного десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач -глюкозно-фруктозний сироп. Додатково містить сироватку молочну, пюре з калини. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, sweetener - glucose-fructose syrup. Аdditionally contains milk serum, iburnum puree.
Keywords: яблучне пюре; apple puree; глюкозно-фруктозний сироп; glucose-fructose syrup; пюре з калини; iburnum puree; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції