Польовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина ЛьвівнаКравчук, Надія МиколаївнаМаліневська, Олександра Олександрівна2018-04-102018-04-102017Патент на корисну модель № 120153 UA МПК A23L 21/10 (2016.01). Склад низькокалорійного десерту / Польовик В. В., Корецька І. Л., Кравчук Н. М., Маліневська О. О.; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u 2017 03873; заявл. 19.04.2017; опубл. 25.10.2017, Бюл. № 20, 2017 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26927Склад низькокалорійного десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач -глюкозно-фруктозний сироп. Додатково містить сироватку молочну, пюре з калини. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, sweetener - glucose-fructose syrup. Аdditionally contains milk serum, iburnum puree.uk-UKяблучне пюреapple pureeглюкозно-фруктозний сиропglucose-fructose syrupпюре з калиниiburnum pureeкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСклад низькокалорійного білкового десерту (Патент на корисну модель № 120153)Technical Report