Лойко, СергійРубан, Владислав ВолодимировичРоманова, Зоряна Миколаївна2018-07-042018-07-042018Лойко, С. Дослідження впливу ферментів та фенолів сировини для стійкості пива / С. Лойко, В. В. Рубан, З. М. Романова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 285.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27841Метою роботи є дослідження впливу ферментів та фенолів сировини для стійкості пива. The purpose of the work is to study the influence of enzymes and phenols of raw materials for the stability of beer.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствапомутніннястабілізаціястійкістьturbiditystabilizationstabilityДослідження впливу ферментів та фенолів сировини для стійкості пиваThesis